torstai 28. heinäkuuta 2016

Pinkki & musta

Nyt kun lakkavalikoimassa löytyy jälleen hyvä musta (Essien Licorice) tekis mieli suosia pelkästään lakkauksia, mihin mustaa saa ujutettua mukaan. Pinkki ja musta on aina hyvä luottoyhdistelmä, niin Essien kaveriksi valikoitui Nicole by Opin Pink, Seriously. Se on mun lakkakokoelmassa lähinnä sellasta Barbi-pinkkiä, ja taas tuli mieleen se, että vähänkö sitä ois ollu penskana mielissään tuon väristestä lakasta!




Koristeluiden suhteen päädyin leimaukseen ja otin kolmanneksi lakaksi vielä Kaleidoscopen pinkin leimauslakan, joka leimaa todella hyvin myös mustankin lakan päälle. Fiksumpi ois tosin kokeillu ensin, että kuinkas se väri muuttuu tumman lakan päällä, mutta menin muistinvaraisesti ja tulos ei ollu ihan sitä mitä suunnittelin. Eli väri taittu aika paljon violettiin, mutta myös pinkin ja violetin yhistelmä sopii mun mielestä mustan sekaan. :) 





Leiman valitisin jostain Ebayn kiinanihmelaatasta, epämääräinen syherökuvio on aina varma valinta, jos pää lyö muuten tyhjää. Jälkikäteen ajateltuna oisin voinut lopettaa värkkäämisen tuossa vaiheessa. Päätin kuitenkin laittaa päälle vielä Opin mattalakkaa, jostain syystä se tahtoi levittää leimoja poikkeuksellisen hanakasti, eikä tahtonut kuivua millään. Oisko ollut sitten helteisestä sisä- ja ulkoilmasta kiinni. Ähötin kyllä hyvän aikaa telkkarin eessä lakkailun jälkeen, mutta silti mattapinta oli ottanut itseensä ryppyjä. :( Koko komeuden viimeistelin vielä todella vanhoilla hopeastrasseilla, jotka kirjaimellisesti kaivelin meikkipussukan (jossa kulkee epämääräinen määrä kynsikamaa) pohjalta.




Käytetyt lakat: 
  • Essie - Licorice
  • Nicole by OPI - Pink, seriously.
  • Kaleidoscope - Fuchsia
  • OPI - Matte Top Coat
Onko teillä muilla vastustellu lakkailut lämpimien kelien takia?

2 kommenttia: