torstai 15. syyskuuta 2016

Teemaviikko: 3 x violetti osa II

Teemaviikko jatkuu, ja nyt vuorossa on siis osa kaksi. Aiempaa postausta pääset vilkaisemaan tästä. Tähän lakkaukseen pääsi mukaan kaksi käyttämätöntä violettia lakkaa. Toinen on Rimmelin Moonwalking, jonka tilasin heinäkuussa Luxplus.fi -verkkokaupasta, ja toinen taas on Arcane lacquerin Catastrophic scene, jonka hankin keväällä(?) Facebookin Kynsikoristekirppikseltä.


   

Catastrophic scene on sävyltään tummanvioletti, lisäksi siinä kelluu mukana pientä kultaista ja luumunpunaista hitulaa. Lakka peitti kivasti kahdella kerroksella. Sen kaveriksi päätynyt (elkää kysykö miksi, en enää itekkään tiedä) Moonwalking on kaunis violetti hiekkalakka, jossa on mukana isompaa ja pienempää glitteriä, lakka kimaltelee todella kauniisti ja ainakin tämä tykkää kovasti! Tämä lakka menee tarvittaessa myös supernopeaan lakkaukseen, sillä tarvittaessa se peittää yhdellä reilummalla kerroksella - kuivuen silti nopeasti. Tällä kertaa laitoin kuitenkin kaksi maltillisempaa kerrosta. Lakkojen valinnan jälkeen ois ollu vielä moooonta mahdollisuutta yhdistellä näitä jotenkin kivasti keskenään. Tai ymmärtää, että oma visio jättistrasseista ja pitsileimoista on oikeasti huono. Mutta itsepäinen junttura. En antanu periksi vaan sinnillä lähin toteuttamaan suunnitelmaa; seuraavanlaisella lopputuloksella..




Lopputuloksella, johon en ollut tyytyväinen. Tässä on nyt vähän liikaa kaikkea. Molemmat on nättejä lakkoja, ja kivat yhdessäkin, mutta miksi leimasin ja laitoin nuo hervottomat tinkelit keskariin. Strassit valitsin sillä logiikalla, että ne ovat väriltään hyvin lähellä tuota Rimmelin lakkaa, vaikka kuvassa ne näyttävät todella vaaleilta. Kukkaispitsileimat otin Born Pretty Storen laatalta BP-L020 ja lakkana oli Essencen valkoinen leimauslakka.

Näissä kynsissä en kauaa viihtynyt ja vieläkin tätä kuvaa katsoessa päässä takoo vain miksimiksimiksimiksi. Itselle nauramisen taito on kuitenkin tärkeää, niin otetaan tämä vaikka sen harjoitteluna.

Milloin sinulla viimeksi lähti vähän lapasesta koristeluiden kanssa? :) 

6 kommenttia:

  1. Joskus tulee tosiaan sellainen aivopieru, että "laitan vielä vähän tuota" ja sitten ollaankin jo menty metsään.
    Mun mielestä nämä kynnet on kivat, mutta samaistun tuohon fiilikseen, jos ei vain viihdy. Vaikka kuka sanois mitä.
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä se on, keväällä tein melkein samalla reseptillä lakkailut ja viihdyin niissä hyvin. Taaai aika kultaa muistot. Pitää käyä talvella vilkasemassa tämä kuva ja kattoa onko mieli muuttunu. :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Nämä on oikein hienot! Välillä pitää laittaa vähän enemmän! Seuraavaksi mä koristelen vähän pidemmän kaavan mukaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mennään sitten vähän eri tyyleillä, mulla on nyt yksinkertainen on hyvä -vaihe. :D

      Poista
  3. Siis nää on just sellaiset missä mä viihtyisin iät ja ajat! Ihanan paljon kaikkea :D ♥♥

    VastaaPoista