torstai 22. syyskuuta 2016

Punaista ja kultaa

Nyt on melkeinpä harvinaista herkkua luvassa - nimittäin punaista mun kynsillä! En edelleenkään oo keksiny, että miksi punaisia lakkoja on omassa kokoelmassa niin vähän, ja miksi ne päätyvät hyvin harvakseltaan kynsille. Muiden kynsillä taas punainen näyttää oikeastaan poikkeuksetta hyvälle, ja onhan se sellanen klassisen varma väri. Tämäkin Essien punainen Plumberry tuli lakkapaketissa, jonka ostin kesällä Facebookin Kynsikoristekirppikseltä.




Lakkasin Essiellä kolme ohutta kerrosta peukalon, etusormen ja pikkusormen kynsiin. Nimettömään lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Freedom Makeupin kultaista glitterilakkaa nro 454, leimaukseen käytin Plumberrya. Keskisormeen tein liukuvärjäyksen käyttäen molempia lakkoja, liukuvärin päälle leimasin Essencen mustalla leimauslakalla. Leimat on Born Pretty Storen laatalta BPL-026. Laadultaan Essie oli paljon hankalammin ajettava, kuin moni muu saman merkin lakka. Koostumus oli melko lirua, ja lakka tahtoikin karkailla vähän sinne ja tänne. Freedom Makeup yllätti jälleen kivalla hinta/laatu -suhteellaan, peitti helposti eikä karkaillut ympäriinsä. Liukuvärjäykseen molemmat lakat olivat oikein passelit, ja tykkäsin tuloksesta myös ilman leimaa.




Loppusissaan näistä kynsistä tuli ihan kivat, ja varsinki keskisormi on sellainen, että liuku+leima yhdistelmää voisi ehdottomasti harkita toisenkin kerran näillä samoilla lakoilla. Kokonaisuudesta tulee ainakin itselle todella syksyiset fiilikset, vaikka vuodenaika ei vaikuttanut (ainakaan tietoisesti) lakkavalintoihin. Lähtökohtana oli kaikessa yksinkertaisuudessaan saada vain punaista väriä kynsille. :)

Onko teillä joku väri, mikä päätyy selvästi muita harvemmin kynsille?

11 kommenttia:

  1. Keskisormen lakkaus on aivan ihana <3 mulla on kans rehellisen punaiset lakat sellaisia, ettei niitä kynsillä näy. Ehkä pelko punaisista kynsinauhoista on myös yksi syy tähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan totta, että se kynsinauhojen siivoaminen vie viimesenkin innon punaisista lakoista. :D

      Poista
  2. Tosi kauniit ja tosiaan varsinkin toi keskari on upea :) Musta taas tuntuu että siniset ja vihreät kyllä miellyttää mua ja mulla jopa on niitä mekoiset määrät mutta nykyään mietityttää niiden kynsille laitto jostain syystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Jänniä nuo makuasiat ja mieltymykset, mulla taas vihreä oli aiemmin melko eiei - nyt niitä on yllättäen putkahellut kokoelmaan.

      Poista
  3. Ihastuttava yhdistelmä, etenkin tuo keskimmäinen leimakynsi on niiiin syksyinen! :)

    VastaaPoista
  4. Punainen, kulta ja musta! Ihanaa! Mä saan punaisella ja kullalla aina joulukynnet, mutta nämä sun on kyllä upeat, eikä yhtään jouluiset!

    VastaaPoista
  5. Voi jehna, miten upeat kynnet! ♡
    Miulla taitaa olla vihreä väri, joka harvemmin pääsee kynsille :)

    VastaaPoista