lauantai 14. tammikuuta 2017

Kuulumisia & ensimmäiset kynnet pitkään aikaan

Tervehdys! Blogissa on ollut luvattoman pitkä postaustauko - ja päätin, että tänään on hyvä päivä rikkoa hiljaisuus. Syynä tähän taukoon on ollut erinäiset terveysongelmat, joita en ainakaan tässä vaiheessa halua isommin tänne blogin puolelle jakaa. Kuitenkin loppuvuosi meni niiden kanssa taistellessa, ja kynnet sekä blogi jäi huomiotta. Nyt tilanne on sen verran tasaantunut, että kynsipöydän ääreen on tullut jälleen istahdettua. Toivottavasti tämä tasaisempi tilanne jatkuu, ja pystyn kynsien sekä blogin parissa puuhailemaan säännöllisesti. Pyrin kuitenkin siihen, että ihanasta harrastuksesta ei tulisi stressaavaa taakkaa. :)

Tauon aikana kynnetkin joutuivat olemaan piiitkän ajan aivan luomuina, tästä laiminlyönnistä on vieläkin muistuttamassa järkyttävät kynsinauhat, jota saa öljytä, öljytä ja öljytä. Kynsiä rakennellessa päätin vaihtaa hieman erilaiseen muotoon, joka on edelleen hiukan hakusessa. Myöskin kynsien kuvaamiseen haen hieman helpotusta, Ikeasta tarttui lisävalaistusta kynsipöydälle, joka toimii loistavasti kynsiä tehdessä. Kuvailun suhteen joudun pyörittelemään lamppuja vielä ainakin kerran tai kaksi. Tästä syystä tähän postaukseen päätyi vain yksi kuva, ja makustelen hieman sen laatua..




Kuvan kynsille tein liukuvärjäyksen käyttämällä Essencen valkoista ja harmaata lakkaa, sekä luottomustaa eli Essietä. Leimat on Moyou Londonin steampunk -kokoelman laatalta nro 1. Oli mukava leimata tuollaisen laatan kanssa, mistä periaatteessa pystyi nappaamaan kuvat ihan mistä huvitti, miettimättä esimerkiksi kuvan pituuden riittämistä tai riittämättömyyttä. Leimauslakaksi nappasin Born Pretty Storen vihreän leimauslakan, joka näkyy hyvin myös mustan lakan päällä. En ole käyttänyt tuota lakkaa kuin kerran tai kaksi, joten olin autuaasti unohtanut, että kuinka *kirosana* sotkevaa se on. Ei auttanut paljoa lateksit ympärillä, putsaamista riitti silti, ja tästäkös mun öljyämisprojekti tykkäs hyvää. 

Lopputuloksesta ei nyt varsinaisesti tullut mikään "pakko tuijotella" -lakkaus, mutta se tunne, kun on ekaa kertaa kynnet pitkästä aikaa! <3

Käytetyt lakat:

-Essence Wild White Ways 
-Essence Rock My World
-Essie Licorice
-BPS: vihreä leimauslakka + MoYou Londonin laatta Steampunk 01


6 kommenttia:

  1. Kyllä on kauniit! ♥ Ihanaa että olet palaillut blogin pariin, juuri vähän aikaa sitten kävin täällä kurkkimassa että mihis olet kadonnut!

    Paljon voimia ja tsemppiä terveysongelmiin, toivottavasti ei ole mistään vakavasta kyse :( ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ei mitään vakavaa, krooniset vaivat vaan päätti alkaa riehumaan. Kovasti tohtorit lupaili, että kyllä tästä vielä hyvä tulee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, mä tietysti unohdin vastata tänne. Mutta tosi hyvä kuulla, ettei mitään vakavaa ole! :)

      Poista