lauantai 28. tammikuuta 2017

Magic Stone

Tällä viikolla kolahti laatikkoon kynsipostia, mukana oli mm. F.U.N Lacquerin turkoosi herkku, joka kantaa nimeä Magic Stone. Lakka on New Year 2017 -kokoelmasta. Viimein, kun sain pullon ihan konkreettisesti hyppysiin oli ensimmäinen ajatus, että miksi tätä lakkaa ei voinut olla olemassa pari vuotta sitten! Ois ollu värinsä puolesta aivan täydellinen lakka hääkynsille - ehkäpä fiilistelen lakkaa hääpäivänä elokuussa. <3




Lakka käyttäytyi moitteettomasti, peittäen kolmella ohuella kerroksella. Harmikseni menin pilaamaan lakan lisäämällä päälle pikakuivattajaa pullonpohjalta. Kuvittelin, että kyllähän sitä riittää vielä tämän kerran kuivattamaan tämä yksi ainoa lakkaus. Oikeassa kädessä on jo sellaista pottupeltoa venyvän ja vanuvan pikakuivattajan takia, että tänään on pakko syöksyä johonkin putiikkiin täsmäostoksille! Epätasaisuuksista huolimatta tein kynnet loppuun. En halunnut peittää tätä ihanuutta kokonaan, joten koristelua varten nappasin niittejä sekä leimausvermeet.




Ehkä alitajuisesti olin edelleen tämän lakan kanssa häätunnelmissa, sillä kaveriksi tälle valikoitui Essien No Place Like Chrome. Leimausjumalat ei vieläkään ole mun puolella. Tai sitten olin vain yksinkertaisesti hidas. ;) Niin tai näin, mutta leimat kuivahtivat leimasimeen vähän turhankin nopeasti ja asettautuivat kynsille melko vinkkaraan. Oikeassa elämässä tämä ei paljoa hidasta, mutta kuvat kavaltavat kaiken. Leimat on Creative Shopin laatalta numero 31. Kolmioniitit ovat Ebayn ihmeellisestä maailmasta. 
































Instan puolella huomasin, että F.U.Nilta ois tulossa taas uusia lakkoja (silloin nämä mun uutukaiset olivat vielä postissa matkalla..). Eli melko hurja on uutuuksien julkaisutahti. Tätä asiaa taidettiin ruotia myös Facebookin Kynsikoristelut ryhmässä, ja melko moni tuntui olevan sitä mieltä, että nyt on liian kova tahti. Itselle on ainakin harvinaista herkkua tilata näitä kalliimpia lakkoja. Tammikuussa on tullut hankittua vaikka mitä uutta, mutta ihan vain siitä syystä, että joulupukki oli arvellut mun tarvitsevan lahjakortteja.

Mitäs te muut olette mieltä F.U.Nin - tai minkä tahansa muun merkin julkaisutahdista? :) 

8 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunis lakka ja niin mielettömän nätti kokonaisuus! ♥ Hopeiset koristelut sopivat täydellisesti tämän pariksi :)

    Ja huh heijaa, kyllä on FUNilla ihan hullu julkaisutahti! Mä olen luovuttanut ajat sitten, ja vain ihan superspesiaalit tulee hankittua kun niin hintavia ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! <3 Samaan hankintapolitiikkaan joutuu itekki kallistumaan, typerä lompakko rajottaa monia kivoja juttuja. :(

      Poista
  2. F.U.N:in julkaisutahti on kuten todettua aika hurja, kyllä tässä vähitellen hyytyy kovemmatkin lakkahamstraajat... :)

    Mutta Magic Stone on kyllä ihana!

    VastaaPoista
  3. On kylla tosi kaunis lakka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, harmitti poistaa, vaikka oliki useamman päivän kynsillä. :)

      Poista
  4. Tää on kyllä niin ihanan värinen lakka <333 F.U.N julkasee kyllä ehkä turhan nopeeta tahtia.

    VastaaPoista