maanantai 23. tammikuuta 2017

Jossain on kai vielä joulu..?

Tämänkertaiset kynnet aiheutti itselleni hirveän korvamadon. Matona luikerteli otsikon mukaisesti Leevien Jossain on kai vielä joulu. Tästäpä voikin päätellä, että kyseessä on joulukynnet - jotka kylläkin on tehty nyt, kun tammikuu alkaa olla jo voiton puolella. Useammassa blogissa ja Instassa on vilahdellut paljon kynsiä, jotka henkivät kevättä niin koristeluiden, kun värimaailmojen osalta. Ehkäpä syksyinen lakkaamattomuus sai mut vielä itsepintaisesti tarttumaan tummiin sävyihin, joiden lisäksi käteen eksyi vielä kultainen lakka - ja katsoppas, näin on joulusoppa valmis.



  

Ensimmäisenä lakkana valitsin Orlyn Rococo a go go, joka on sävyltään tumman (puna)violetti, lisämausteena lakassa on kultainen duochrome. Lakka toimi moitteetta, ja kolme kerrosta riitti peittävään lopputulokseen. Miinuksena tästä lakasta on pakko mainita todella voimakas tuoksu. Toki on mahdollista, että lakkailin orastavan migreenikohtauksen vallitessa (jolloin hajuaisti terävöityy asteelle varttiavaille huumekoira), tai sitten tavallista voimakkaampi tuoksu johtuu oikeasti lakasta. Tarkempia lisähaisteluita odotellessa. Keskisormeen lakkasin pohjalle OPI:n tummaakin tummemmalla violetilla lakalla, joka kantaa nimeä Lincoln Park After Dark. Tätäkin lakkaa helpot kolme kerrosta. Tässä vaiheessa olisin voinut yritin tehdä kynsistä enemmän tammikuuhun sopivat, mutta tuhoontuomittujen leimausyritysten jälkeen nappasin käteen Freedom Makeupin kultaisen lakan, sekä kapean siveltimen kera pilkuttimen.





Edellisessä postauksessa taisin horista jotain omalta mukavuusalueelta poistumisesta, tällä kertaa oltiin myös sillä osastolla ihan koko rahan edestä. Mikään vapaalla kädellä tehtävä juttu ei oo sitä mun vahvinta osaamisaluetta. Mitään vakaita kirurgin käsiä en oo ikinä omannut, mutta nyt viimeisen vuoden aikana käsien tärinästä on tullut jo ihan oma taiteenlajinsa. Kaveri kerran totesikin kahvipöydässä (kun kakkulusikka väpätti), että mulla on kädet tyhjäkäynnillä. Joten tässä valossa oon näihin todella tyytyväinen, ja varmasti tuun tuhertamaan vapaalla kädellä viivoja toistamiseenkin. Vaikka ihan itseni kiusaksi!





Kuvia kahlatessa huomasin, että jokaisessa kuvassa näyttää siltä, että keskisormen kynnen kärki on hukkunut matkalle. Mutta uskokaa pois, tallessa se on. :)

Näihin jouluisiin tunnelmiin, mukavaa maanantaita teille kaikille!

4 kommenttia: