torstai 8. syyskuuta 2016

Uusien lakkojen swatch-kuvia

Tähän postaukseen kokosin yhteen heinä- ja elokuussa ostettujen lakkojen swatch-kuvia. Heinäkuun ostospostauksen pääset vilkaisemaan täältä, ja elokuun postaukseen pääset täältä.

Essie - Virgin Snow
  

Essien Virgin Snow on vaalean lila creme. Laadultaan lakka oli hyvä, levittyi helposti ja laitoin sitä kolme kerrosta. Kuvissa lakan päällä ei ole päällyslakkaa. Tämä lakka on itseasiassa vilahtanut jo täällä blogin puolella aiemmin, kun käytin sitä lainakynsille tehdyssä lakkauksessa. Nyt lakkaa oli pakko käyttää omillakin kynsillä ihan testimielessä. Omasta kokoelmasta tälläinen haaleanvaalea sävy puuttui, joten ehdottomasti jää käyttöön.


Essie - Suite Retreat


Toinen Essien creme, jonka valitsin tähän postaukseen kantaa nimeä Suite Retreat. Ihastuin tähän lakan sävyyn todella paljon! Tästä olisi tehnyt mieli räpsiä kuvia useammassa eri valaistuksessa, sillä päivänvalossa lakka oli selkeästi violetti, kun taas sisätiloissa lakka oli sininen. Laadultaan lakka oli myös mainio, kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa. Kuvienoton jälkeen lisäsin tähän vähän koristelua ja viihdyin kynsillä useamman päivän.


Essie - Toggle To The Top


Kolmas Essien lakka on Toggle To The Top, ostospostauksessa mainitsinkin, että tämä vaikuttaa hyvältä joululakalta tikuttelun perusteella. Swatchaus vahvisti tätä mielikuvaa, herkullisen tummanpunaisella pohjalla on roimasti glitteriä ja shimmeriä. Lakka oli todella peittävää, tässäkin kuvassa on kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa. Jos jotain miinusta pitää keksiä, niin lakka jämähti todella tehokkaasti kynsinauhoille. Tosin paljon menee käyttäjän piikkiinkin - ainakin se, että nostin pulloa ja luulin korkin olevan kiinni. Sotkeutu lopulta muutaki ku kynsinauhat. 


OPI - Give Me Space
  

Tämän postauksen ainoa Opin lakka on Give Me Space, jossa on sinisellä pohjalla glitteriä ja hieman holohituloita. Ensimmäisellä kerroksella pääsi suusta kääk! (tai joku muu sana..), sillä näytti ettei lakka peitä yhtään mitään. Toinen kerros paikkasi asiaa kovasti, ja kolmatta en laittanut vaikka jälkikäteen kuvia katsellessa se vaikuttais järkevältä. Kaikkinensa tykästyin kuitenkin tähänkin lakkaan. :) 


Picture Polish - Scarlett


Lisää täydennystä paikkaamaan punaisten lakkojen vähyyttä tuli myös Picture Polishin Scarlett, punaisella pohjalla kevyttä holohitulaa - yksinkertaista, mutta nättiä. En tiiä, että millanen punainen lakka pitäis olla, että se sykähdyttäis ihan satakymmenen, mutta tällä pääsee jo aika lähelle sitä. Tässäkin kuvassa kaksi helppoa kerrosta ilman päällyslakkaa.


Picture Polish - Bluebird


Jos Scarlett pääsi sinne "ihan kiva" -osastolle, niin Bluebird sen sijaan sykähdytti ja lujaa. Helposti levittyvä ja peittävä lakka, tässäkin kuvassa kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa. Bluebird on pohjaltaan sininen, mutta lakassa on violettia shimmeriä, mikä näkyy todella selvästi. Tämäkin on päässyt kynsille jo ennen swatchausta, mutta siitäpä lisää myöhemmin!


Tässäpä olisi tämänkertainen kuvasaldo. Syyskuun alku on mennyt käydessä läpi näitä ostoksia ja elokuun lakkauksia, mutta viikonloppuna palaan taas ihan lakkailupostauksen pariin ja ensi viikolla tärähtää ilmoille teemaviikon tynkää. :)

4 kommenttia:

  1. Nättimyksiä kaikki nää uutukaiset.

    VastaaPoista
  2. Ihanuuksia <3 Scarlett on kyllä yks munkin lempipunaisista! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ehkä jos joskus hurahdan kunnolla punaiseen, niin tuo Scarlett muuttuu vielä ihanammaksi. :D

      Poista