tiistai 9. elokuuta 2016

Joulumango!

Tällä kertaa ois vuorossa simppeli lakkaus lakalla, jota on himoinnu kauan! Lakka on Opin Where Did Suzi's Man-go? Eihän se oo ku yksinkertanen creme, ja vanhaki ku mikä. Menin kuitenki ihastumaan siihen joskus sillon, kun se oli uus (ja ehkä hienoki) juttu. Nyt se vihdoin on kokoelmassa!


Kolme kerrosta, ei päällyslakkaa.


Lakka levittyi helposti ja peitti kolmella kerroksella, sävyki oli just sellanen mitä muistelin. Vielä parempi ois ollu, jos oma iho ois ottanu paremmin väriä tässä kesän aikana. Koristelut halusin pitää simppelinä, ja jostain syystä päädyin kultaan jo toistamiseen tässä lyhyen ajan sisällä. Koristeiksi valikoitui kultaista teippiä ja glitterilakkaa.





Glitterilakalla ei valitettavasti ole nimeä, mutta se on Essencen Come to town joulukokoelman Naughty or nice -setin lakka. Lakassa on pieniä pyöreitä ja isompia hex-glittereitä. Eli tässäkään ei mitään ihmeellistä, mutta tarpeeksi simppeliä tähän käyttötarkoitukseen. Teippi on Ebayn ihmemaasta ja aina yhtä rasittavaa värkättävää. Varsinkin, jos tarkotuksena on jättää se kynteen, eikä teippailla vain kuvioita/rajoja hetkeksi. Lopputulos kuitenkin miellytti silmää, ja todennäköisesti tämä lakkaus pitää uusia myös ens kesänä. Tai viimeistään sitten kun sormet ei oo niin järisyttävän kalpeat. :D




Mikä on teidän suosikkiväri ruskettuneen ihon kanssa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti