keskiviikko 24. elokuuta 2016

Lainakynsillä osa 1

Viime viikko meni kyllä sellaista vauhtia, että en mitenkään ehtinyt pyörähtämään täällä oman tai muiden blogien parissa. Vaikka ollut vähän surkiaa ja ankiaaki, niin onpa tähän väliin mahtunut ensimmäinen hääpäivä ja siihen liittyvät kommervenkit. Vähän niinku vaikka se, että hyvä vaimohan vie miehen ottamaan ylläritatskan jajaja.. :D Siitä myöhemmin lisää, jahka muste on kuivunu ja koipi ei kutise enää niiiin kerpeleen paljon!

Kynsiäkään en oo ehtiny/jaksanu lakkailla, ja koko viikko meni samoilla tylsillä lakoilla, joista ei oo tänne blogin puolelle sen enempää kerrottavaa. Tällä kertaa vuoron saa lakkaus, jonka tein pari viikkoa sitten ihanaiselle rouvashenkilölle (terveisiä naapuriin!). Kynsillä oli tarkoitus selvitä viikonlopun reissusta rivitanssi/kantritapahtumassa, ja tottahan teemaa piti saada myös kynsille. Inspiraationa näihin toimi violettiruudulliset tennarimalliset kumpparit (joilla oli kuulemma ollut käyttöä sateisena viikonloppuna), sekä unisiepparikorut. 





Kerrankin voin luvan kanssa sanoa, että onneksi violetteja lakkoja on tullut hamstrattua enemmän kuin yks tai kaks. Muisti on autuaasti unohtanut, että moneskohan lakkayhistelmä tämä oli, sillä tuntu, että mikään lakka ei toimi leimatessa, ei passaa yhteen, on jankkiutunnut pulloon ja mitähän vielä! Lyhyemmin vois sanoa, että tapahtu melkein kaikki se, mitä toivookin just sille kerralle, kun pitäis lakata jollekkin toiselle. Essien haalean vaalea lila lakka, Virgin Snow, tais olla ainoa mikä pysyi ihan siitä alkuperäisestä suunnitelmasta asti. Kaveriksi sille valikoitui sattumien summana samaisen kokoelman Haute tub. Tähän jälkimmäiseen ihastuin aivan hurjana! Lakka näyttää aina vähän eriltä valaistuksesta riippuen, harmi ku tuosssa hätäseen räpsäistyssä kuvassa se näyttää lähinnä tylsältä mustalta. Pullokuvasta saa varmaan vähän paremmin kiinni, että millasta kaikkea ihanaa hippusta lakassa uiskentelee.




Unisiepparileima on Born Pretty Storen laatalta BP-L010, laatta toimi Konadin lakallatodella hyvin, mutta keskisormien leimat oli taas niin työn ja tuskan takana, että huumori meinas oikiasti loppua kesken. Kaveri vaan totes, että kaikki kärsivällisyyttä ja hermoja kasvattava on hyvästä - tiiäppä sitten, että mitä koitti vihjata. Lopuksi tein etusormiin ja pikkusormiin pilkut dotting toolilla käyttäen samaisia Essien lakkoja.

Käytetyt lakat:
  • Essie - Virgin Snow (pikkusormi, nimetön ja peukalo, sekä pilkut etusormessa)
  • Essie - Haute Tub (etusormi ja keskisormi, sekä pilkut pikkusormessa)
  • Konad - Dark Purple (peukalon ja nimettömän leimat)
  • Kaleidoscope - Manatee (keskisormen leima)   

Seuraavaksi ohjelmassa oiski sitten villasukat jalkaan, ja lueskelemaan, että mitä muiden blogeissa on tapahtunut!

2 kommenttia:

  1. Nää on hurjan hienot! ♥ Mahtoi rouvashenkilö tykätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ainakin hän sen verran tykkäs, että uskaltautui lainaamaan kynsiä uudemmankin kerran. :)

      Poista