perjantai 12. elokuuta 2016

Zuza

Zoyan Zuza kotiutui mulle Facebookin kynsikoristekirppikseltä tuossa heinäkuun alussa, ja nyt oli sen vuoro päästä kynsille. Zuzassa riittää shimmeriä jopa enemmänkin kun kotitarpeiksi asti, ja lakka oli ihan mielettömän nätti ulkona. Viimesenä päivänä ennen vesisateitten alkua (jee!). Harmikseni lakan ikuistaminen kameralle ontui tällä kertaa ja pahasti. Tottahan katoin kuvat koneella läpi vasta, kun lakat oli jo vaihdettuna uusiin. Eli muistutuksena itselle; seuraavalla kerralla (varsinkin tämän lakan kanssa) kuvaa ja tarkista mieluiten heti. Eikä huomenna, tai sitä seuraavana päivänä.




Koska lakka oli itsessään niin nätti, en halunnut lähteä peittämään sitä liian massiivisilla koristeilla (lue: leimoilla), joten hillitsin leimausvimmaa ja valitsin keskisormiin ja nimettömiin vai osittain peittävät leimat Born Pretty Storen laatalta BP - L005, lakkana oli Essencen valkoinen leimauslakka. Etu- ja pikkusormiin tein pilkut dotting toolilla. Simppeliä ja yksinkertaista, mutta viihdyin näissä kynsissä oikein hyvin!


Illasta vois pyhittää aikaa kameran kanssa heilumiselle, jotta sais vihdoin sen ostospostauksen valmiiksi. Painetta ei onneksi lisänny uuden lakkatilauksen saapuminen ihan kotiovelle asti..


Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopulle? :)

2 kommenttia:

  1. Tässä on tosi raikas väriyhdistelmä =) Ja olet saanut noi pilkut kauniisti riviin. Ei ikinä onnistuisi multa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Täytyy vaan ehkä todeta, että tuurilla ne laivatkin seilaa. Tänään oli taas sellanen epäonnenpäivä pilkuttelujen suhteen, että hyvä kun kynnelle osui. :)

    VastaaPoista