torstai 11. elokuuta 2016

Kommentti päivässä pitää blogit hengissä!

Muutamissa blogeissa on ollut puhetta siitä, että postauksia ei enää kommentoida järin aktiivisesti. Itse olen seurannut viime vuosien aikana anonyymisti useita blogeja, ja huomannut tämän saman ilmiön.. ja syyllistynyt myös kommentoimattomuuteen. Thulian In Wonderland -blogissa oli hyvä postaus tästä aiheesta, ja haluan omalta osaltani ehdottomasti olla mukana tässä! Eli idea on yksinkertaisuudessaan ja lyhykäisyydessään elvyttää blogien kommenttiosiot henkiin. Kommentille ei ole mitään erikoisempia vaatimuksia tahi "sääntöjä", eli rohkeasti vain näppis/kännykkä/muu käyttämäsi aparaatti laulamaan. :)




Itse olen nyt oman blogin aloittamisen myötä jaksanut paneutua jälleen paremmin myös muiden blogeihin ja oon pyrkinyt jättämään kommenttia. Oma blogini on sen verran tuore, että en ole vielä isommin panikoinut seuraajien ja/tai kommenttien puutetta. Eipä sillä - olisihan niitä kuitenkin kiva saada, kun kävijälaskuri kertoo, että kyllähän tänne aina joku eksyy lueskelemaan. :)


Toivottavasti tästä saadaan nyt se somepöhinä päälle!

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, että lähdit mukaan! Toivottavasti saadaan semmonen hyökyaalto liikkeelle, ettei tosikaan. :D

    VastaaPoista
  3. Hiljaista tosiaan ollu kommenttien puolella toivottavasti se tästä taas heräis henkiin.Ite kyl pyrin usein kommentoimaan =)

    VastaaPoista